dilluns, 21 d’abril del 2008

Carta enviada als mitjans de comunicació

Carta enviada als mitjans de comunicació

Som un grup de pares i mares del Districte de Sant Martí (concretament del barri del Poblenou) que no podrem matricular els nostres fills i filles en les escoles que havíem escollit. En molts casos no els podrem inscriure en cap de les sis escoles que hem triat en la sol·licitud de preinscripció.
Aquesta situació ens genera una profunda frustració perquè el malestar ja s'inicia en el moment en què els nostres fills necessiten els serveis d'una escola bressol pública, és aleshores quan constatem que és gairebé impossible entrar-hi perquè n'hi ha molt poques. Més endavant, quan els hem d'escolaritzar a P3 veiem que les escoles que havíem triat per als nostres fills estan totes plenes i que l'acompliment del dret d'escollir escola depèn bàsicament d'un sorteig. La impotència i decepció s'agreuja quan observem que aquesta manca de planificació al barri ja fa molts anys que s'arrossega. Per vergonya dels polítics i dels impostos que ens cobren, cada anys els pares es veuen obligats a mobilitzar-se per denunciar aquesta situació i per exigir un dret fonamental i bàsic: poder escolaritzar els nostres fills en les escoles que hem triat.
Arribats en aquest punt demanem a l'Administració que reaccioni immediatament i que, en primera instància, solucioni el problema que la seva manca de planificació ha creat obrint noves línies a les escoles més sol·licitades, com per exemple al CEIP Pere IV, CEIP La Llacuna o CEIP Fluvià, que incorpori una nova plaça per línia (de 25 a 26) i que, en segona instància, resolgui definitivament aquesta qüestió perquè cap més pare s'hagi de mobilitzar per demanar a l'Administració que no conculqui mai més el nostre dret d'escollir escola.

Col·lectiu de Pares i Mares Sense Escola

REUNIÓ URGENT!!!!!!!!

Hola a tothom!!!!
Com molts de vosaltres sabreu, estem intentant que el Departament d'Educació ens escolti i ens solucioni el greu problema de places escolars que està patint el Districte de Sant Martí des de fa ja uns anys.
És per això que DIJOUS 24 D'ABRIL ESTÀ CONVOCADA UNA REUNIÓ AL CENTRE DE CAN FELIPA A LES 17:30H, per tractar d'unificar conceptes i fer una posta en comú.
Quants més siguem més força farem!!!!!


Col.lectiu "Pares afectats"